Guerilla på Webbdagarna

  • PUSHA

WebbdagarnaTidningen Internetworld arrangerar årligen en liten tillställning som heter Webbdagarna. Där samlas “eliten” inom den svenska Internetbranschen, för två dagar fyllda med föreläsningar.

Ett flertal större Internetföretag närvarar på Webbdagarna som sponsorer, däribland våra kollegor på FS Data och Loopia. Även om Binero skulle kunna vara med och sponsra det hela så känns det lite som att vi bara skulle bli en i mängden (samt att det kostar en rätt så ordentlig slant).

Oavsett vad så är besökarna på Webbdagarna en viktig målgrupp för oss. Så vi valde att marknadsföra oss där, om än på ett lite annorlunda sätt.

Med hjälp av UF-företaget Streetreklam tryckte vi upp reklamblad, i form av visitkort.

Ett finurligt budskap

Korten delades ut till samtliga besökare under morgonens registrering på Webbdagarna.

Streetreklam in action

Vårt lilla upptåg fick besökarna att både höja på ögonbrynen och dra på smilbanden. Det var en riktigt lyckad guerilla-insats! :)

För er som vill ha mer av oss på Webbdagarna så kommer vi att dela ut kort där imorgon bitti, samt att vi tydligen ska få ett diplom där ikväll, för våra goda insatser i det senaste webbhotellstestet. Med tanke på övriga deltagare så kanske vi ska ta på oss hjälmar? ;)


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.