Recension av vår blogg

 • PUSHA

Kan en blogg verkligen vara bra för mitt företag? Vad finns det egentligen att blogga om på jobbet? Det finns viktigare saker att göra på jobbet än att blogga!

Om vi hade lyssnat på alla elaka tungor om vår företagsblogg så hade inte bara Binero, utan hela vår bransch, sett väldigt annorlunda ut idag. Genom vår blogg har vi förmedlat våra tankar och idéer samt lyssnat på era kommentarer och åsikter. Vi har introducerat nya och förbättrade funktioner och tjänster, informerat om särskilda händelser och skrivit om både allmänna och roliga saker i vår bransch (med omnejd).

Utan bloggen hade Binero inte varit Binero.

Inte Binero

Vi var rätt så tidiga ute med vår företagsblogg och vi har fått rätt så många och trogna besökare. En av dessa tipsade Disruptive, som är en av Sveriges största bloggar om entreprenörskap, riskkapital och webb 2.0, om oss. De har en artikelserie om svenska företagsbloggar och alldeles nyligen publicerade de ett inlägg om oss.

Här är ett litet citat:

Känslan när man läser deras blogg är att de verkar ha roligt när de bloggar och de vill verkligen bygga en bra tjänst. Känslan Binero lämnar hos mig är rätt annorlunda än vad de flesta företag lyckas med. Att de är genuina, har självdistans och att de verkar kämpa på för att bli ännu bättre. Sist men inte minst får man känslan att de verkar ha väldigt roligt.

När vi hör (eller läser) saker som detta får vi lön för det arbete vi lägger ner på vår blogg. Det är förövrigt arbete som ofta sker sena kvällar/nätter (apropå att ha viktigare saker att göra på jobbet). Vi vill därför tacka Christian på Disruptive, som förövrigt även driver mjukvara.se, för det vänliga omdömet.

Men, viktigast av allt – vad tycker ni om vår blogg?

Det är en fråga vi har ställt tidigare och som vi gärna ställer igen. Ni kanske har sett att vi uppdaterar den oftare, är det bra eller dåligt? Finns det något som ni tycker att vi ska skriva mer eller mindre om? Bloggen är här för er, med er hjälp kan den bli ännu bättre.

 • http://www.disruptive.nu Christian Rudolf

  Bara det faktum att ni tackar i en bloggpost är ytterligare ett tecken på att ni gör rätt saker.

  För övrigt känner jag igen mig att att bloggposterna ofta produceras mellan 22-00 på kvällen!

 • Pingback: Intervju med Binero()

 • http://www.rlkonsult.se Ludwig Loh

  Tycker det är sjukt nice att läsa er blogg. Det blir riktigt mysigt när ni börjar harva om lite tekniska grejer (detaljer är mitt snusk), det är gott godis i påsen det.

 • http://www.bjrnlarsson.se Björn Larsson

  Själv är jag imponerad över er fina service och vänliga villkor. Det kan tilläggas att jag provade på Binero just för att jag kunde säga upp kontot, få pengarna tillbaka och prova något annat om Binero inte vore rätt webbhotell. Så blev det aldrig men utan er vänliga attityd gentemot era användare hade jag kanske aldrig blivit kund hos er. Jag tycker ni är värda att få veta att ni tjänat i alla fall en kund på ert trevliga sätt.

 • http://www.xoda.se Mattias Wirf

  Jag tror det är bra med företag som vågar vara personliga. Vi tänker också så, sen vet jag inte om vi lyckas med det.

  Sedan finns det alltid de som vill leka kontor, dvs “så här kan vi inte göra för vi är ett företag”, sådana som aldrig skulle starta en blogg och tror på någon slags opersonlig fasad :/

 • http://www.bivald.com Niklas

  Jag älskar den. Visar på en bra företagskultur. Jag är dessutom intresserad av teknik så jag vill veta vad som händer!

  PS: Eran livesupport funkar utmärkt!

 • http://johansundkvist.se Johan

  Jag tycker det alldeles utmärkt att ni bloggar – det gör att ert webbhotell känns lite mer personligt och ni faktiskt bryr er om era kunder. Fortsätt med det!

 • Pingback: Intressant intervju med Jonathan Sulo från Binero()

 • Tomas Karlsson

  Ni är helt klart inne på rätt spår… Läser er blogg med jämna mellanrum, mycket uppskattat!

 • Mattias

  Jag håller med de flesta här om att bloggen gör er åtkomliga & verkliga i en annars ganska opersonlig bransch som webhotellsbranschen. Keep it up! :)

 • http://www.insanetrain.com Lasse Eriksson

  Binero > Chuck Norris ????!!!!!

  Ja, kan man säga annat än positiva saker om Binero?
  Tror inte det, asså när Anders hade chansen att verkligen hugga huvet av mig (Hade nåt fel i en sql kodning som sänkte servern när de mätte uptime för internet world testen en tid tebax) så sa han bara “Uhmm du bör kolla kodningen, och detta var ju förargerligt” …

  Kan man lämna en sådan hosting???
  Skulle inte tro det…
  Bloggen är suverän, men jag har upplevt det bästa “bloggandet” med Binero, jag hade kontoret ett tag tvärs över korridoren med dem. :)
  Så en o annan kaffe och kall öl blev det :=D

  Keep up the good work!!!!


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.