Gott och blandat

 • PUSHA

Även om det inte blev så många inlägg i vår blogg förra veckan så har det varit fullt av aktiviteter hos oss. Här är ett axplock av det som har hänt.

Ingen mer städning.

Vi har tidigare haft våra små (och vänliga) duster om städningen på kontoret. Men detta är nu ett minne blott. Efter några vändor runt kontoret med Jonathans nya tofflor är våra golv alldeles skinande blanka och fina!

Jonathans fina tofflor

Skämt åsido, nu har vi faktiskt anlitat hjälp med städningen hos oss. Våra skarpa teknikhjärnor får ju inte skadas av damm (det har vi alkohol till istället).

Spam vs. spam.

Ni kanske minns inlägget härom veckan, som handlade om spam i bloggar och hur man kan skydda sig mot det? Vi har kommit på ett annat sätt att angripa det här problemet, med traditionell postgång.

Spam på burk till Smurftown

En hjärtlig whois.

Göran är ett snille när det gäller ekonomihantering, fakturor, budgetar osv. Men när det gäller teknik så är han inte alltid riktigt lika vass. Det är tur att han har snälla kollegor, som bygger särskilda och enkla verktyg åt honom (med personlig design och allt).

Görans hjärtliga whois

Vi håller förövrigt på att introducera en webbaserad whois-tjänst hos oss. Mer om det lite senare här i veckan. Vi kommer dock att ha en lite mer traditionell design på den.

Det lackar mot jul.

Vi gillar ju det här med att vara tidigt ute med saker och ting, så redan förra veckan kom julgranen och julpyntet fram hos oss. Nu på fredag kommer vi ha julbord också, så ni får vara snälla mot Melker om ni ringer supporten på lördag.

Julgran på Binero

 • http://blog.surftown.se Jonathan Gabor / Surftown

  Vad menar du med att NI har kommit på att sätt att angripa spam-problemet? Var det inte JAG som sände ER ett paket innehållandes ett sexpack god dansk pilsner via gamla hederliga Posten för ett tag sedan? ;)

 • http://www.matilda.se matilda . se

  Skoj med ett webbhotell där ni bloggar! man kanske skulle byta till er istället ;)
  //matilda

 • Henrik

  Matilda,

  Jag tror inte pappa uppskattar om du byter från hans webbhotell (TBA Media / Internet.se) till en konkurrent… :-)

 • http://blogg.skottet.se Skottet

  Låter som att ni har kul i alla fall. :)

 • http://www.binero.se Jonathan

  Jonathan Gabor, vi kan inte rå för att spamfiltret anser att dina kommentarer är spam.
  Matilda, du är givetvis varmt välkommen till oss också. Även om Henrik är inne på rätt spår, särskilt med tanke på den e-postadress du uppgav. :)

 • Krister Eriksson

  Tycker det ser lite fattigt ut med fönster utan gardiner av bilden att döma.

 • http://www.binero.se Jonathan

  Krister, det säger väl sig själv att vi inte har råd med gardiner när vi säljer domäner för 25 kr? ;) Ärligt talat så har det inte varit vår främsta prioritering här på kontoret. Våra ögon vilar främst på våra datorskärmar, inte våra gardiner.

 • Mokaloka

  å vilket extremt töntigt svar.

 • http://www.binero.se Fredrik

  Jag håller med Mokaloka, jag kräver gardiner!

 • Christian

  Är det där en kaffekopp (med kaffe i?) som står på vad som ser ut som 4 st 1U servrar samt ett antal hårddiskar och ett nätverkskort? Har jag funnit svaret till varför vonanka krånglade så mycket? :D

  Jag gillar verkligen er kampanj med billiga domäner! :) Om allt skulle vara som vanligt då skulle dessa kosta 150kr via iis nästa år? Men det nya registry-systemet hinner gå igång innan dessa och vi betalar 99kr till er i stället…?

 • Pingback: Webbhotellet Binero - Städaren som slukades av sommaren | Binero - bäst på domännamn, vänligast på webbhotell()


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.