.NU får .SE se upp!

 • PUSHA

Med alla tekniska förhinder ur världen så är det ett stort nöje att få presentera den tredje etappen i vår stora domänkampanj och nästa utmanare till .SE. Även om .com var klart mycket mer populär än .eu så var det ändå .se som vann även den andra etappen.

Det är faktiskt lite trist.

Nog för att .se är vår nationella toppdomän, men det finns ändå riktigt vettiga alternativ. Det främsta alternativet av dem alla har inte bara en väldigt naturlig koppling till Sverige, det finns dessutom många fler bra och lediga domäner under denna toppdomän i jämförelse med .se.

I vår tredje etapp är .NU den nya utmanaren till .SE.

se_vs_nu_liten
Det har faktiskt aldrig tidigare varit så här billigt med .nu domäner. Samma upplägg som tidigare gäller även under denna etapp, dvs 25 kr för en domän och max 25 domäner/person. Erbjudandet gäller fram t om den 16:e december.

Du kan påverka valet av Sveriges mest populära toppdomän. Skynda och fynda dina domäner i vinterns största och roligaste domänkampanj redan idag. Med så här ofattbart låga priser kan det vara för sent imorgon!

Om du inte redan har klickat dig iväg till vårt orderformulär så kan vi berätta att detta innebär att vi inför .nu domäner med 1 års registreringar, till ett ordinarie pris av 199 kr/år. Nu kommer vi även kunna börja hantera överföringar av .nu domäner till oss. Mer information om detta följer inom kort.

 • http://www.amdforum.se AMD

  Suvärena priser! Synd att ni inte kan ha dessa priser kontinuerligt :) Angående .nu-domänen så ser jag fram emot ettårsregistreringar så man slipper registrera sig för två år i taget.

 • http://www.webbdesign24.se/ Thir13teen

  Att ingen har kommenterat ännu! Kul och intressant anser jag!

 • http://tmn.nu/blog Naseer

  Underbara nyheter för oss med .nu-domäner. nic.nu är inte världens bästa registrator – överför mycket hellre min domän till er.

 • http://www.andreaskarman.se Andreas Karman

  Fantastiska priser! Nu blir det domänregistrering.

 • Pingback: Härliga Binero! | Andreas Karman()

 • Gabriel

  Nu kör Loopia en domänkampanj för 9 kr för .SE

 • Mats

  Kommer ni att ha samlingsfakturering för .nu domäner ?. I så fall kommer vi att överföra alla våra .nu till er direkt det blir möjligt då den stora konkurrenten ju inte kan hantera detta. Maila gärna info om detta.

 • http://www.binero.se Anders

  Mats, våra system gör automatiskt samlingsfakturor månadsvis.


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.