.SE vann, gör du det också?

 • PUSHA

Det är rätt så uppenbart att vi svenskar föredrar vår nationella toppdomän .SE framför alla andra toppdomäner. Även om .NU kämpade riktigt tappert så gick .SE vinnande ur striden även under den tredje etappen av vår stora domänkampanj.

Vi har därmed nöjet att få utse .SE till Sveriges mest populära toppdomän!

.SE pokal

Men vänta nu lite, hade vi inte en etapp kvar?

Om du har följt oss, eller våra kollegor, den senaste tiden och registrerat domäner för glatta livet så är chansen stor att du sitter på rätt så många nya och fräscha .se, .eu, .com och .nu domäner. Vad ska du göra av dem?

Du ska givetvis ge dem det bästa som finns; ett webbpaket hos oss.

.SE vs Binero

Den sista etappen av höstens stora domänkampanj hos oss är därför inget mindre än .SE vs. Binero. Fram till den 31:a december erbjuder vi en .se domän för 25 kr och ett valfritt webbpaket för 25 kr/månad (både Privat och Företag). Det är fortfarande max 25 st/person och erbjudandet gäller den första fakturan från oss.

Om du vill ha ett webbpaket och är lite klipsk så väljer du årsvis fakturering (för maximal rabatt). Vi har även skrotat vår startavgift under denna kampanj, så det innebär att vi har 69 % respektive 83 % rabatt på våra webbpaket.

Du kan använda hur många domäner som helst med våra webbpaket och det är busenkelt att byta webbhotell och samla dina domäner hos oss.

Så passa nu på här under de sista skälvande dagarna (särskilt i skåne) av 2008. Registrera de .se domäner du vill ha till ett riktigt toppenpris och dra nytta av dina domäner med ett tokbilligt webbpaket hos oss. Hos Binero är alla vinnare! ;)

 • Joakim

  Ett väldigt bra erbjudande från ett väldigt bra (och öppet) företag!

 • Tommy

  Kan man förlänga ett redan existerade webbhotellsabonemang hos er, eller behöver man öppna ett nytt?

 • Anders

  Lysande kampanj. Synd att man skaffade webbkonto hos er för några veckor sedan :P

 • http://www.binero.se Jonathan

  Tommy, precis som med domänerna så gäller erbjudandet nya webbpaket. Men deppa inte för det, vi håller på att planera godsaker för våra befintliga kunder här framöver.

  Anders, det är inget att deppa över heller. Sprid nyheten om vår kampanj till vänner och bekanta så ska du se att du blir den populäraste killen i stan! ;)

 • Anders

  Jonathan: Det är jag redan :P

 • Thomas R

  Jonathan, ni har tidigare sagt samma sak att det ska komma godsaker för befintliga kunder men än har jag inte sett något. Nog för att vi kan registrera billiga domäner också, men nått borde gälla enbart oss också.

  Finns det något som hindrar en från att avsluta sitt nuvarande konto, få resterande pengar tillbaka och använda dom för att skaffa ett nytt konto med det nya erbjudandet?
  Och om det går, kan vi inte bara göra det enkelt och låta oss få ett år extra för 300:-? :)

 • Thomas

  Kul för de som köper nu, surare för sånna som för mig som blev kund förra veckan ;(

 • http://www.binero.se Jonathan

  Thomas, många av godsakerna som är planerade för våra befintliga kunder är rätt så hårt beroende av vårt nya system. Men det kommer faktiskt en helt ny godsak i början av nästa år, så håll ut.

 • Kenneth

  En online storage tjänst vore inte helt fel. Visserligen finns det massvis av dom men vore bra att ha både webb, databaser och filer på samma ställe.

 • Jonas

  Vad är det för nytt system ni snackar om?

 • Pingback: Guldhedsskolan()

 • Jesper

  Surt att man inte kan ta del av detta otroliga erbjudande när man är kund hos er :/. Vill ju inte registrera ett nytt konto och hålla på och mixa fram och tillbaka med mina domäner, och hålla reda på olika konton. Snälla binero gör det möjligt för oss kunder att ta del av liknande erbjudanden. Detta erbjudande är bara för bra !

 • Philip

  Tänkte fråga en sak som jag tänkt på rätt mycket på sistone: Hur kommer det sig att den svenska domän-marknaden är så pass oflexibel jämfört med tex. amerikanska marknaden?

  I USA och andra länder har man som kund mycket mer valmöjlighet. Man kan tex. flytta en domän mellan 2 användare av samma ombud utan kostnad. Priserna skiljer sig oerhört mycket också. Just nu kan man köpa en .info domän hos GoDaddy för $0.99, medans ni erbjuder dessa för cirka $6.5. Och då garanteras även att priset är detsamma när man förlänger domänen som när man först beställer den hos GoDaddy.

  Sedan finns det otaligt många erbjudanden som sker med så-kallade “coupon codes”. Min åsikt är att ni inte fullt lyckas med att vara så flexibla som ni verkar vilja vara. Tänkte även passa på och fråga vad ni tycker attraherar era kunder till er, och inte utländska ombud? Det gäller alltså internationella toppdomäner. Vad hindrar “oss” från att köpa våra domäner mycket billigare utomlands helt enkelt?

  Nu måste jag samtidigt gratulera er för allt ni åstadkommit hittills, och önskar er lycka till i framtiden!

 • http://www.binero.se Jonathan

  Philip, nu kan jag givetvis inte tala för alla svenska domänleverantörer men Binero är inte så stela som du tror. Hos oss kan man t ex fritt flytta en (generisk) domän mellan olika innehavare och vi erbjuder likaså olika kampanjpriser på domäner (som du säkert har sett). I USA är “kupongkulturen” väldigt stor (i vanliga affärer), det är förmodligen därför det är vanligare där än t ex här i Sverige.

  Det finns (förhoppningsvis) flera saker som attraherar kunder till oss istället för utländska aktörer. Att vi finns i Sverige och erbjuder våra tjänster, support, fakturor osv på svenska är några av dessa saker. Det är inget som hindrar någon från att registrera domäner utomlands, om än att vi i många fall kan matcha prissättningen (och vara billigare) i jämförelse med våra utländska kollegor.

  Tack för frågorna och lyckönskningen! :)

 • Pingback: Billiga .se domäner | Mikael Byström | GSOC()


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.