Binero – Sveriges bästa webbhotell 2009 och 2010, enligt Internetworld

  • PUSHA

För en vecka sedan avslutades IDG-tidningen Internetworlds årliga webbhotellstest, tidningens största och mest djupgående årliga test. Branschtidningen konstaterade att Binero, trots hård konkurrens, är den klara vinnaren för andra året i rad.

Vi står ödmjuka inför denna utmärkelse och är oerhört glada att vårt hårda, målinriktade arbete lönat sig. Vårt mål är att Bineros kunder verkligen ska ha Sveriges bästa webbhotell. Vi är mycket tacksamma mot våra kunder, våra medarbetare och alla supporters som bidragit till detta. Här våra tankar om nuet och framtiden:

Internetworlds test gjordes av flera journalister i åtta moment: Beställa webbhotell, Ladda upp sajten, Funktioner och kontrollpanel, Support, Pris, Upptid, Avtal samt Byta webbhotell. Branschtidningen bedömde att Bineros steg-för-steg-startprocess, kontrollpanel, installationspaket och personal var i toppklass.

Testarna hade märkt att vi ökat öppettiderna i telefon och mail istället för att nu ha chattsupport – något vi är säkra på var rätt beslut. Våra öppettider är bland de absolut bästa i testet och det uppskattas av kunderna.

Internetworld märkte att vi hade mycket vänliga villkor med 45 dagars öppet köp och sedan länge slopade uppsägnings- och bindningstider. Tidningen noterade dock inte att Binero är helt unikt vänliga genom att vid avslut ersätta betalande kunder för outnyttjad tid.

Testarna fann också att Binero hade en upptid över, och en prisnivå under snittet. Sammantaget så ansågs Binero vara ”en segrare i en klass för sig”, något vi är oerhört hedrade av. Vi vill också tacka alla de som skrivit och gratulerat, se nedan.

Från insidan kan vi se mycket som bidragit till utmärkelserna. Vi har konsekvent rekryterat anställda som egentligen varit överkvalificerade för sina tjänster, och kunderna har märkt det. Binero har också bytt ut all infrastruktur mot ny modern, både hård- och mjukvara. Vi har satsat allt överskott på att förbättra vår infrastruktur, något vi kommer att fortsätta med.

Vi har gett kunderna insyn i vår verksamhet, bl.a. med bloggen och en transparens till samtliga servrar på www.binerodrift.se. Samtidigt satsar vi på att lyssna på kunderna, i bloggar och sociala medier och det har motiverat oss alla ännu mera.

Inför framtiden lämnar Internetworldtestet utrymme för en del förbättringar, och våra ambitioner för ännu fler. Binero 2.0 är lanserat och förbättras ständigt. Vi siktar på att så snart som möjligt migrera in våra befintliga kunder och i år erbjuda alla:

1) En ännu bättre support; snabbare svarstider, fler kanaler.

2) En ännu bättre kontrollpanel, 2.0 är redan bättre och kommer att utvecklas under lång tid.

3) En ännu högre driftssäkerhet, en av de stora poängerna med vår nya plattform.

4) Ett radikalt större erbjudande än någon annan i närheten av samma prisklass.

Ovanstående och mer därtill ska vi göra, för vi ska möta våra kunders och Internetworlds testares förväntningar även i år – vi ska erbjuda Sveriges bästa webbhotell också 2011!

Har du andra förslag på vad vi kan göra för dig? Skriv till oss nedan!/Anders

Grundare och vd

Binero


(…Och så ska vi fortsätta att busa till det ibland och ha jädrigt kul också… )

Och så ett stort varmt tack till alla er som uppmärksammat detta och gratulerat oss (och förlåt om vi skulle råkat glömma någon, det är ett gäng): Merteknik, Jajja Magazine, Lanternan, Falknet, Poeten, Pirni, Tomatsallad, Myamiko, Webbdesigna, Majon, RererStoryofnothing, @tobiasjo, @garnser, @jokrsolutions, @bjoerkman, @skottet, @fpoller, @hnnweb, @mymlan, @johnpalsson, @carlstr, @johanwigmo, @wbjims, @ennazus, @lolitaloco, @kaptenx, @guavajosefina, @fotoforalla, @addestyle, @jnx, @feber, @The_REAL_Wille, @pakerfeldt, @techper, @alxkerber, @fredrikmh, @mariahagglof, @kjje, @ppatrix, @wa11e, @Eyesx, @peterdalle, @Okkido, @soderquist, @nudomain, @aktietips_net, @Salzedo, @lgforsberg, @andersahlund, @fritjof, @palleman, @JoakimGreen, @SweDuck, @tkj, @klas_svensson, @solidaritet, @tdhse, @jocap, @jenswedin, @AndreasJohanson, @Klickmanick, @nordiz, @Niklas82nilsson, @Ronnidrengen, @PrimaWebbhotell, @joacimstahl, @iostream3, @antonkappel, @webbverkstan, @cjlinde


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.