Skill And Love med GeekGirlsen i helgen – Världens första Crowdsourcade Charity Hack

  • PUSHA

Sjuttio procent av världens fattiga är kvinnor. Sjuttio miljoner flickor får ingen utbildning alls. Det är inte OK.

Nu har Geek Girl Meetup beslutat sig att samlas för ett välgörenhetshack till förmån för kvinnohjälpsorganisationen ActionAid på Handels i Stockholm i helgen.

Vi på Binero har stöttat Geek Girlsen innan och vi  är nu stolta över att få vara med och sponsra här. Eventet är fullt men den som vill satsa på väntelistan kan maila wordpress@geekgirlmeetup.com

Heidi; Geektjejsträff – hur och varför?

- Det började med att jag och Andie Nordgren själva saknade ett kvinnligt nätverk, vi kände inte varandra så bra men beslutade oss för att GeekGirlMeetup är rätt för att skapa fler kvinnliga förebilder. En övervägande del av dem som deltar håller en kort session om sin nördiga nisch, om det så är iPhone programmering eller hur man jobbar med CSS etc.

Det är minst lika viktigt att vi bygger och skapar nya nätverk. Med ActionAid har vi nu ännu mera anledning att mötas och hacka loss, säger Heidi.

Vi på Binero önskar lycka till och påminner apropå nätverk om att vi rekryterar supporttekniker och …har 20 000 kr till den som kan tipsa oss om en drifttekniker vi anställer ;)


Bild: Entreprenorstockholm.se


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.