Bra folk sökes – bra arbete belönas!

  • PUSHA

På Binero växer vi sedan flera år – och arbetar hela tiden parallellt med att ge kunderna mer. Därför söker vi kontinuerligt efter bra supporttekniker. Idag började vi jakten på en grym .NET-programmerare.

Vad vi är ute efter står här. Vi tänkte berätta lite nytt om vad vi erbjuder.

Trots överlägset snabbast tillväxt bland svenska webbhotell de senaste fyra åren så är vi ännu bara fjorton unga medarbetare – där alla är en del av ett Team.

Team

Alla i Binero Teamet är med på att vi ska försöka ge kunderna Sveriges vänligaste och förhoppningsvis bästa webbhotell, varje dag – och så ska vi ha roligt också! Alla i teamet följer av och till hur företaget syns utåt och hur det upplevs av kunder. När Internetworld gör sina tester – de som Binero utsetts till bäst i 2009 och 2010 och rekommenderats tre av fyra föregående år – så sitter alla som på nålar.

Engagemang och nöje

Framgångarna kommer av engagemang, arbete och extraordinära prestationer under och undantagsvis utanför ordinarie arbetstid. Vi är noga med att försöka kombinera arbete med nöje – vi har sociala aktiviteter varje kvartal som förutom öl också kan innehålla pepparkaksbak, sportbilar eller sport och spel. Vi har många exotiska event där alla är inbjudna att delta, och alla får också möjlighet att delta med inspel till bloggen.

BelöningarI våras hade många utfört just sådana extraordinära prestationer. Detta resulterade i en extraordinär belöning: samtliga anställda får ta med sig en person och under en valfri weekend få koppla av på Stockholms exklusivaste spa (och Binerokund) – Hasseludden Yasuragi . Här kan alla chilla på japanska, göra sushi, meditera och hitta sin av-knapp under en helg i skärgården.

Vill du hänga med ett vinnande gäng ödmjuka, skojfriska men grymt fokuserade nerdar mot en lysande framtid? Ansök här.


Bild: Yasuragi Hasseludden


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.