9600 domäner reggade – Varmt välkomna!

 • PUSHA

På en knapp vecka har det nu registrerats snart 9600 .SE-domäner hos oss (400 gratisdomäner kvar…) och en mängd webbpaket. Binero har med sina två konton i listan blivit det webbhotell som registrerat flest .SE-domäner det senaste kvartalet. Även Aftonbladet uppmärksammade kampanjen.

Vi vill hälsa alla våra nya kunder riktigt varmt välkomna och göra allt möjligt (och omöjligt) för att fortsätta att ge dem Sveriges bästa webbhotell 2009 och 2010.

Vi inleder detta med att uppdatera vår Flyttguide och även rekommendera vår WordPress-skola.

Hjärtligt välkomna!

Anders Aleborg

Grundare och VD,

Binero

 • Peter

  Efter man har reggat en se-domän och betalt den 1kr, vad ska man göra sen ? För när jag går in på bineros hemsida så finns det ingen domän där.

 • http://www.agiley.se Sebastian

  Gissar på att samtliga 10 000 är tagna? Får bara upp att man skall betala 20kr/domän exkl. moms när jag försöker beställa. Eller har jag missat något?

 • http://www.binero.se Erik

  Hej Peter,
  Din domän borde vara aktiv inom några timmar. Givet hanteringen av 10 000 nya domäner på en vecka så har tyvärr väntetiderna ökat något. Om den fortfarande inte är aktiv så VG kontakta support@binero.se med detaljerna så hjälper de dig gärna.
  Vänliga hälsningar
  Erik
  Binero

 • http://www.binero.se Erik

  Hej Seb,
  Sorry Seb, de 10 000 domänerna tog slut ca 16.20 idag. Vi utesluter emellertid inte ytterligare domändristigheter denna månad så…don’t be a stranger, OK ;)
  Vänliga hälsningar,
  Ditt Support(er) Team,
  Los Bineros

 • http://www.internetsweden.se Peter Forsman

  Erik,
  När du i ditt inlägg nämner att Binero har två konton, så kan det vara på sin plats att förklara varför i samma stycke. Eftersom det lett till att ett otal slutkunder och “kollegor” kontaktat mig och ber mig förklara anledningen..

  Så den korta versionen:
  Binero har under en begränsad tid två registrarkonton, pga av bytet till “Binero 2.0″.
  Eftersom det finns “gamla kunder” som registrerar nya .se-domäner (gamla registrarkontot och Bineros äldre plattform), likväl som det finns redan flyttade- och nya kunder som registrarer .se-domäner (nya registrarkontot och Binero 2.0), så visas dessa i tillväxtlistan som två olika poster – under en begränsad tid. Avsikten är att “det gamla” registrarkontot helt ska upphöra.

  Peter Forsman
  .SE Registry

 • Allan

  Hej! Mejlade supporten för 2 dagar sedan och har inte fått svar. Kanske du kan ge svar istället.

  Jag utnyttjade erbjudandet om domännamn och valde till att börja med DNS-tjänsten. Nu när jag bestämt mig för hur namnen ska användas vill jag testa ert webbhotell. Som inloggad verkar jag dock inte kunna få rabatten utan måste betala fullt pris. Gäller 1 kr första året enbart om man tecknar webbhotell samtidigt med beställning av domännamn?

 • http://www.binero.se Erik

  Hej Allan,
  Tyvärr så kan vi inte ta supportfrågor här utan vi måste be dig kontakta supporten, ringa om nödvändigt.
  Mvh,
  Erik


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.