Gratis frukost, föredrag och erbjudanden från Binero, Sitoo och Jajja 12 november!

 • PUSHA

Vill du veta hur du skaffar och skapar en vinnande hemsida som syns på internet?

Vi samarbetar med framgångsrika Sitoo, vars mjukvara låter dig skapa fantastiska hemsidor utan förkunskaper och ett av Nordens största sökoptimeringsföretag, Jajja om att ge dig en oerhört givande frukost 8-10 (frukost från 0730) den 12/11 på Filmstaden Sergel, Hötorget, Stockholm.

Anmäl dig här till det helt kostnadsfria eventet där du får erbjudanden, föredrag och möjligheten att ställa frågor direkt till experter från tre av landets framgångsrikaste leverantörer inom webbhotell, hemsidesprogram och sökmotoroptimering (SEO).

Välkommen!


Om våra partners:

Med programvara från Sitoo kan du skapa och underhålla vilken hemsida du vill, helt utan kodkunskaper. Allt du behöver är en idé om hur din hemsida skall se ut och vad den skall innehålla. Över 6000 svenska företag har redan valt Sitoo. www.sitoo.com/se

Jajja hjälper såväl lokala företag som några av världens största koncerner att synas i sökmotorer som Google, Bing och Eniro. I samarbete med över 4 000 kunder och de flesta webbyråer och CMS-leverantörer på marknaden får du med Jajja en förstklassig helhetslösning. www.jajja.com

 • http://twitter.com/johanlinnarsson Johan Linnarsson

  Stavningen av Jajja i rubriken är felaktig? =)

 • Pingback: Tweets that mention Gratis frukost, föredrag o rea - Binero, Sitoo, Jaija 12 nov | Binero - bäst på domännamn, vänligast på webbhotell -- Topsy.com()

 • http://twitter.com/johanlinnarsson Johan Linnarsson

  Jajja är felstavat i rubriken. :)

 • Anonym

  Hej Johan,
  Jajjamensann! Tack för tipset, fixat!
  Mvh/Erik
  Binero

 • asdfererer

  Uhm. När man hos binero anger adressuppgifter så kan man snabbt och smidigt ange personnr, klicka på [Hämta adress] och se hur adressen fylls i.

  Utom just rutan för land, där det fortsätter stå Afghanistan förvalt.

  Ett svenskt webbhotell, på svenska, som precis hämtade adressen från svensk folkbokföring. Och så är Afghanistan ifyllt som default. Duktigt :D

  pro tip: om din primära och möjligtvis enda målgrupp är svensk så lägg sverige överst, och låt de som behöver vara internationella behöva bry sig. ;)

 • Anonym

  Hej asdfererer,
  Aj då. För oss står det “Sweden”…Skulle du möjligen kunna sända ett detaljerat mail kring hur detta hände till support@binero.se så kanske vi kan spåra orsaken och säkerställa att ingen kund får upp Afghanistan som standard. Mvh, Erik, Binero

 • Anonym

  Hej asdfererer,
  Aj då. För oss står det “Sweden”…Skulle du möjligen kunna sända ett detaljerat mail kring hur detta hände till support@binero.se så kanske vi kan spåra orsaken och säkerställa att ingen kund får upp Afghanistan som standard. Mvh, Erik, Binero


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.