GRATTIS! Vinnaren i vår .NU-domäntävling blev… …en blivande Superaffiliate!

 • PUSHA

Binerokunder är vana att få köpa domäner från Sveriges tredje största domän, nu-domänen för låga 99 kr inkl. moms/år. Under december sålde vi dem för historiskt låga 10 kr/st! Vi lovade också att bjuda den person som köpt flest nu-domäner under rean på domänkostnaden.

Vi har nu en vinnare, en ung teolog som funnit sitt kall inom affiliatemarknadsföring, som i december köpt 169 nu-domäner!

 

Andreas Johansson är en ung Härnösandsbo. I gymnasiet märkte han att en kamrat tjänade en tusenlapp i månaden på affiliatemarknadsföring och bestämde sig för att testa detta bredvid studierna efter gymnasiet.

Under 2010 mognade intresset och Andreas startade bloggen Superaffiliate.nu för att berätta om sin väg till att bli en Superaffiliate. Här har han bland annat avslöjat och kritiserat oseriösa affiliatenätverk.

Bloggen har blivit mycket populär för att Andreas här öppet rapporterar om sina inkomster från olika affiliatenätverk. I maj tjänade han 9000 kr, sedan ökade det nästan var månad till att december nå 18 000 kr. Målet är att under 2011 tredubbla månadsintäkten till 60 000 kr.

Under Bineros nu-kampanj köpte du 169 nu-domäner (se bild), varför just 169?

-Jag trodde inte jag skulle vinna, tänkte det är alltid någon som köper 1000 (tävlingens maxgräns). Jag har ju hållit på med affiliatemarknadsföring ett tag och visste att det var billigt så jag tänkte att det är lika bra att köpa en mängd.

Tror du affiliatemarknadsföring har framtiden för sig?

- Absolut. Det är ju ett riskfritt sätt för företag att tjäna pengar via sina kunder, de betalar bara för resultatet. För affiliatemarknadsföraren är kostnaderna och risken också mycket låga.

Du ser ingen motsättning mellan att som kristen teologstudent ägna sig åt vinstmaximering?

- Det är inget fel att tjäna pengar, det viktiga är vad man gör med dem. Jag behöver inte köra över någon för att tjäna pengar, tvärtom. Jag hjälper kunderna och får provision för det.

Andreas är en Binerokund och –affiliate via Bineros affiliatenätverk Commission Junction sedan två år. Förutom webbhotell marknadsför han mycket annat, bland annat fotoframkallning, gratis exklusive frakt på Fotoframkallning.net

 

Andreas är inte bara öppen med sina inkomster. Framöver kommer han här i Bineros blogg att dela med sig av sina tips till alla er; kunder, webbyråer, designers och andra som kan tänkas vilja tjäna en rejäl hacka på de kunder ni sänder till Binero.

Vad vill du helst att Andreas tar upp om ämnet? Upplys oss gärna nedan ;)

 • Pingback: Tweets that mention GRATTIS! Vinnaren i vår .NU-domäntävling blev... ...en blivande Superaffiliate! | Binero - bäst på domännamn, vänligast på webbhotell -- Topsy.com()

 • Karsten

  Och 27 december 2010 skrev han så här på sin blogg: “Nu är det så att jag har tröttnat på binero, då verkligen inget fungerar som de ska. Så, jag letar efter ett nytt webbhotell som kan ta emot över 200 domäner och runt 30-50 st wordpress sajter. Har ni något tips på ett bra webbhotell?” :)

 • http://blogg.binero.se Binero

  Hej Karsten,
  Då vi bytt ut hela nätverket och håller på med ytterligare förbättringar så har vi haft en del störningar på sistone. Det är inget bestående fenomen och uppenbarligen förstod Andreas det också.
  Vänliga hälsningar,
  Erik

 • Pontus Kartberg

  Det verkar inte så. “Det har inte utvecklats något alls. Sidorna fungerar bra, ibland åker de ner kanske för mycket. Angående det du citerar så har binero anlitat mig att skriva några bloggposter om affiliatemarknadsföring på deras blogg.”


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.