ASP.NET MVC3 – Nu har vi det med!

 • PUSHA

För en knapp månad sedan släppte Microsoft en rad gratismjukvaror baserade på .NET 4 och Visual Studio 2010, däribland MVC3. I april var Binero bland de absolut första att stöda .NET4, och nu är vi en av de första webbhotellen att stöda MVC3.  MVC3  laddar du ner här.

Du får därmed tillgång till en rad förbättringar däribland vymotorn Razor, bättre Java Script, bättre validering, cachat output och mer därtill.

MVC3- tekniken används för att skapa dynamiska webbsidor utifrån ett designmönster där datalager och affärslogik (Model) separeras från grafisk presentation (View), interaktionen dem mellan sköts av ett separat ansvarsområde (Controller).  Utvecklaren får full kontroll över den genererade HTML-koden och arkitekturen blir lättare att testa och återanvända.

Bara tuta och köra! ;)

 • Pingback: Tweets that mention ASP.NET MVC3 – Nu har vi det med! | Binero blogg -- Topsy.com()

 • http://twitter.com/firstdrafthell Patrik

  Gäller det här alla användare eller bara dom med Binero 2.0?

 • http://blogg.binero.se Binero

  Hej Patrik,
  Den dåliga nyheten är att nej, det gäller bara 2.0. Den goda är att migrering med mycket hög säkerhet inleds denna vår dvs snart.
  Vänliga hälsningar
  Erik
  Binero

 • http://jarvklo.se/ jarvklo

  Tips (ursprungligen från Bineros Kundtjänst)!

  Orkar man inte vänta på migreringen, så funkar det kalasbra att köpa ett 2.0-konto vid sidan av sitt gamla och sedan själv flytta sina plattformar och databaser.

  Sedan kan man antingen säga upp själva webbtjänsten från det gamla (och ha kvar det som ett DNS-konto) eller helt enkelt överföra alla domänerna till 2.0-kontot och säga upp det gamla helt ;)

  2.0 är såpass mycket bättre att det lönar sig att ta sig det omaket!

  Det enda man tappar är den statistik man har liggande på Binero… ;)

 • http://blogg.binero.se Binero

  Hej,
  Det är ett missförstånd. Vi avråder starkt från att börja försöka migrera själv. Bl.a. med hänsyn till domänerna finns alla chanser till allvarliga problem. VG avvakta istället migrering som inleds snart.
  Vänliga hälsningar,
  Erik
  Binero

 • http://jarvklo.se/ jarvklo

  Vad bra att ni är överens internt :P

  Vilka allvarliga problem med domänerna har jag alltså riskerat att dra på mig när jag följt ert råd att skaffa mig ett parallelt konto och migrera själv samt överföra domänerna mellan kontona ?

 • http://blogg.binero.se Binero

  Hej,
  Det kan vara problem att få över domänerna på ett korrekt sätt. Det är nog bäst att du kontaktar supporten och hänvisar till detta så får de se hur det specifikt ser ut och vilka svårigheter som kan uppstå.
  Vänliga hälsningar,
  Erik
  Binero


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.