Ipad-tävlingen: och vinnaren är…

  • PUSHA

Att säga att idag är dagen som vi ser rött är förstås lite missvisande. Men i alla fall går dagen i hjärtats färger! Det råder kärlekshysteri här på Binero och allt vi vill göra är att dela med oss!

Förutom att skicka ♥♥♥♥ till alla våra kunder, bloggläsare och övriga fans, vill vi skicka ett extra stort hjärta till vinnaren i vår iPad-tävling. Är D U den lyckliga att få kyssa en padda idag?

 

Kampen var hård och urvalet svårt – ni är ju så fantastiskt många som älskar internet på ett så fantastiskt vackert sätt. Kunskapsfrågan verkade (nästan) ingen ha några svårigheter med. Att paddan (djuret) är stationär betyder, som en av våra tävlande så fint uttryckte det:

“Att den, i motsats till Apples padda, inte är alltför pigg på att flytta. Den föredrar att stanna kvar på det ställe där den trivs, och även om paddan ger sig ut på äventyr ibland så kan den stanna veckor eller månader på samma plats. Ungefär som vi som är kunder hos Binero – när man trivs väldigt bra stannar man gärna kvar, både i det vanliga solskenet och det ovanliga regnet!”.

Flera varianter av svaret ovan godkändes. Men så var det då det där med motiveringarna. Många fick våra webbhjärtan att smälta (somliga ända ner under bältet…), men det fanns ett som till och med fick det annars så gröna Binero att skifta i rött av glädjerus. Genom sin kombination av g33kiga hyllning till internet (och WordPress och, som vi tolkar det, bloggkulturen i stort) och kärlekskranka anspelning på det senaste århundradets kanske mest romantiska film (och replik från densamma) –  Notting Hill, får Christoffer oss på fall på långt mindre än 140 tecken:

“Internet, you had me at ‘Hello World’. Now, I am just a guy, sitting in front of a computer, asking it to love me”.

@bjorkwall – you had us from the very start. And. You are now not just a guy in front of a computer, asking it to love you. You’re a guy about to kiss an Apple ;)

Stort grattis Christoffer – vi hoppas att du får stor glädje av din padda!
Och till er andra – supertack för att ni var med och delade med er av er kärlek.
Missa heller inte veckans “poesiflik” på Facebook där samtliga kärleksförklaringar nu ligger uppe!

Och kommentera gärna både här och på Fejjan – hur firar ni denna ♥-dag?


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.