Är DU taggad för hösten 2011? Det är vi!

  • PUSHA

Jag hoppas att ni alla har haft en fantastisk sommar och njutit av sol och bad. Här på Binero har vi inte legat på latsidan. Supporten har haft kvällsöppet som vanligt hela sommaren och full aktivitet har rått på vår driftavdelning. Hela vår miljö har stärkts ordentligt med hårdvara och vår storagemiljö har förbättrats ytterligare.

Hösten innehåller ett många glada överraskningar för våra befintliga kunder, flera som jag tyvärr inte kan berätta något om riktigt än men en rolig sak har skett under sommaren. Vår migrering av kunder i Binero 1.0 påbörjades vid midsommar. Vi har tagit migreringen i en maklig takt under sommaren men i september kör vi på migreringen på högvarv.

Sex stjärnor sökes

Binero har växt enormt det senaste året vilket gör att vi måste nyanställa flera personer. Just nu söker vi:
3 st supporttekniker
1 st hungrig och kreativ webbdesigner
1 st senior .NET-programmerare
1 st senior Linuxtekniker

Berätta för alla du känner – och känner du själv att du kan och vill arbeta på ett ruskigt hungrigt och buskreativt företag i nya fräscha lokaler så tveka inte att skicka in din ansökan. Vi ska fortsätta som tidigare år och alla ansökningar är välkomna!

Sociala mediemöjligheter

Du har väl inte missat att följa oss i de sociala medierna?
Följ oss på Twitter – vi lyssnar på dig och svarar gärna på allmänna frågor när vi hinner!
Följ oss på Facebook – här får du också ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och upptåg – bara på Facebook!!

Kungliga Onlinebiblioteket invigt

Du missade väl inte vi kraftigt utökat vår onlinehjälp? Vi har nu ett växande bibliotek med 89 guider och 203 svar på de flesta frågor kring våra tjänster. Detta förutom Bineros WordPress-videokurs (8-lektioner) och vår ständigt växande SEO-skola (ca 25 poster med tips) i denna blogg.

Kort sagt, vi jobbar järnet – men vi har alltid tid att lyssna på våra kunder, så är det något du känner, önskar, undrar eller vill – bara säg till!

/Anders

Grundare och VD

Binero AB


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.