SSWC 2011: dubbelt så många sessioner, ännu högre kvalitet!

  • PUSHA

På Binero är vi alltid lika glada att få vara med och sponsra Tomas Wennströms och Kristin Heinonens fantastiska skapelse Sweden Social Web Camp, SSWC, som ägde rum 11-14 augusti på vackra Tjärö i Blekinge. Vi deltog, hade kul och serverade traditionsenligt kaffe och i år även croissanter på sängen till de morgonpigga på lördagmorgonen. Tomas och Kristin med hjälp av flera har framgångsrikt fördubblat antalet sessionsdagar men samtidigt höjt kvalitén på sessionerna, tycker vi! Här är varför vi tycker att du ska försöka få en biljett 2012!

SSWC började blött (se @pellet, @puzzelmartha, @seblo och @pernillan i bild), men Tomas som har koll på vackert väder tipsade alla att om vi förbereder oss tillräckligt väl så regnar inte heller hela helgen – och se – helgvädret överträffade klart prognoserna!

Förutom alla trevliga geeks så var eventet också fyllt av kool teknik. Sällan har vi besökt ett 400 personers event på landet med:

-Grymt fungerande wifi såväl i bussarna (tack @arneby och @swebus) som på ön (tack @patrikhson)
-Mailpresentation inte bara av eventet utan också samtliga deltagare med bild (och spelet SSWCkoll så man kunde lära sig namnen med gamification! Tack @mikaellindstrom)
-Inte bara bildpresentation utan även @videren:s karta av var de olika deltagarna befann sig.
-En stor mängd ytterligare kul appar, se t.ex. 4locator och även @GoranGozo:s Augmented Reality 4Locator, som visar en punkt för var det GPS-taggade fåret på Tjärö är i din mobil när du pekar den dit.

Det var väldigt många bra sessions varav vi bara hann med några så någon genomgång blir det inte här. Dock en eloge till Get Things Done-sessionen med @trulytherese, @olaberg, @fritjof. (När folk trängs i fönstren vet man att sessionen är bra).

En stor eloge också till frökungen @bjornfant, “Vore ehandel enklare vore det kriminellt”/@agaton och “Kan du stava till lageromsättningshastighet?”/@tonerkungen (de två sistnämnda i bild) för deras stora generositet och humor när de i två sessioner delade med sig av ehandelstips. Vi ser fram emot att hörlursentreprenören @agaton och vår egen obestridde Tonerkung crossbrandar med kampanjen “Ljuva toner” snart.

Vi kan inte annat än se fram emot nästa upplaga av Sveriges (världens?) trevligaste sociala web camp*! Tack till er alla som ordnat det!

Se och läs mer på:
Viderens wunderschöna länksamling
Swedensocialwebcamp

*(och @morpacs återuppståndelse).

Bild: @peppelorum och Binero


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.