Lär dig mer om OpenCart, del 9: Lägg till informationssidor

  • PUSHA

För alla er som har funderat på att starta och driva en egen e-butik, men aldrig tagit chansen för att kunskapen om hur man gör eller för att kapitalet till det inte har funnits där, tar vi nu ett helhetsgrepp på OpenCart, ett populärt e-handelssystem du med fördel kan köra i ditt Binero-konto.

Idag publicerar vi nionde delen i en serie guider i samarbete med webbutvecklarna.com som tar dig från ax till limpa och visar hur du bygger en färdig och bra webbutik. Del ett och del tvådel tredel 4del 5del 6del 7 och del 8 av vår serie guider i ämnet kan vara bra att läsa innan du hoppar på del nio, som kommer här!

Ändra / lägg till informationssidor

För att ändra information rörande leverans, policy och liknande klickar du på ”katalog” i huvudmenyn och sedan på ”information”. Klicka på ”ändra”-länken bredvid respektive informationskategori som du vill ändra. Skriv in dina ändringar och klicka sedan på ”spara”.

För att lägga till ny information bockar du för respektive kryssruta vid den informationskategori du vill radera och klicka sedan på ”radera” och sedan ”ok” Nu är informationen borttagen från systemet.


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.