Konferenserna du inte får missa i år

  • PUSHA

Konferenser för utvecklare är inte bara trevligt utan också ett ypperligt sätt att träffa andra i samma bransch och nätverka, lära sig nya saker och samtidigt få inspiration till pågående eller nya projekt. Vi på Binero gillar den här typen av evenemang och vill gärna tipsa er läsare om några av konferenserna som du inte får missa i år!

 

DrupalCamp Göteborg 2012

Gillar du Drupal? I Folkets Hus i Göteborg går årets evenemang av stapeln den 28-29:e April och även om programmet inte är spikat ännu så verkar det mycket lovande. Följ hur det utvecklar sig här.

MacSysAdmin 2012

Även här är programmet ännu inte helt spikat, men om man ska döma av de senaste årens upplagor så är detta det kanske viktigaste evenemanget för dig som jobbar professionellt med systemadministration av Mac och iOS. Besökare brukar ramla in från hela norden och även andra delar av Europa och förra året var också Eric Zelenka från Apple på plats. Det var även vi på Binero och vi skrev ett reportage från evenemanget som du kan läsa här.

Läs mer om MacSysAdmin här!

WordPress Meetup i Norrköping 2012

Efter att tidigare ha sponsrat WP-night och Wordcamp stöttar vi på Binero gärna även WordPress Meetup den 25 maj, som ser lovande ut med bra talare. Läs mer om WordPress Meetup Norrköping här!

Nordic Ruby 2012

Gillar du att utveckla i Ruby? Då är detta konferensen för dig. Den 15-16:e Juni går det hela av stapeln på Yasuragi Hasseludden utanför Stockholm och även om programmet inte är spikat ännu så är talarlistan imponerande nog för att du ska vilja vara där. Läs mer här.

Scandinavian Developer Conference 2012

Med föredrag i så spridda ämnen som .Net, Javascript, Windows 8 Metro, utveckling mot Windows Azure, utveckling i HTML5 och CSS3 på mobila enheter och PHP-utveckling är Scandinavian Developer Conference väl värd en närmare titt. Evenemanget går av stapeln den 16-19:e April och det är fyra dagar i Göteborg som väntar för dig som åker dit! Mer information finns här.

Android Only 2012

Om du arbetar professionellt med utveckling eller design för Android så är detta en konferens du inte får missa. Programmet för i år är inte spikat ännu, och heller inte datumet för evenemanget men enligt arrangörerna kommer det att gå av stapeln i September eller Oktober. Med talare från bland annat Google, Mozilla och Sony Ericsson på programmet förra året kan vi inte annat än att dra slutsatsen att årets program blir minst lika bra. Läs mer här.

Øredev 2012

Programmet för årets Øredev är inte spikat ännu men en titt på förra årets program ger en tydlig hint om vad som gör konferensen värd ett besök. Från Mac till iPhone till iPad, Kinekt SDK för Windows, typsnitt och webbdesign, .Net, webbutveckling i C#, Javascriptutveckling och mycket mer utöver det lovar en riktigt intressant konferens som även i år är värd att besöka. Läs mer här.

Microsoft Techdays 2012

Om du arbetar med Microsofts produkter så är deras Techdays ett måste-besök. Evenemanget går av stapeln den 24-26:e April och på schemat finns automatiserad VDI-hantering, nyheter i Visual Studio 11, nyheterna i Windows 8 och Windows Server 8, hur du bygger funktionella privata moln, Sharepointintegration, och mycket mer.

Läs mer och anmäl dig här.

DynCon 2012

Om du utvecklar i Ruby, JavaScript, Python, PHP, Erlang, Lisp och Smalltalk, för att ta några exempel, är DynCon 2012 för dig. Två dagar fullpackade med föredrag från riktigt intressanta föredragshållare står på programmet, som du kan läsa mer om här.


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.