Missa inte WordPress Meetup och GeekGirlMeetup i helgen!

  • PUSHA

GGM 2011: från v; M Söderberg, E Koszinowski, A Ohlson, H Harman, M Sjöberg, J Nässil.

Vi på Binero gillar att träffa geeks, vi gillar att träffa våra kunder, ja vi gillar överhuvudtaget när geeks träffas! Det är därför vi sedan länge sponsrar fler geek-event än någon annan. Detta gäller inte minst WordPress-event där vi varit med på flera och de fantastiskt framgångsrika Geek Girl Meetup:s, som vi sponsrat sedan starten.

Heidi Harmans fantastiska Geek Girls har på fyra år spritt sig till sex städer i tre länder – och i helgen kommer de åter till Stockholm! Tekniska muséet är fulltecknat med 250 deltagare för konferensen “Beautiful Data”. Vi kommer att sponsra, rapportera och ge bort en överraskning till Geek Girls:en!

Redan på fredag händer det grejer när WordPress-ekvilibristerna på Angry Creative ordnar WordPress Meetup på Grand i Norrköping med en stark talarlista! Här finns fortfarande platser kvar! Du har fortfarande möjligheten till en sista-minuten-anmälan!

 

GeekGirlMeetup 2012

Årets GeekGirlMeetup-tema är ”Beautiful Data” och de kommer undersöka hur man hanterar data, visualiserar(CSS) den och arbetar med den praktiskt (API:er). Eventet går av stapeln den 26-27 maj på Tekniska Muséet och har plats för inte mindre än 250 deltagare (Läs mer om det här). GeekGirl Meetup är positivt av många skäl, men bl.a. för att vi tycker det är bra att tjejer finns i IT-branschen. Internet, datorer och allt man kan kan använda dem till får inte vara en angelägenhet förbehållen män. Därför har vi sponsrat alla GeekGirl Meetup sedan starten 2009.

Binero stödjer naturligtvis eventet också i år. Men inte nog med det, vi kommer också att ge bort en överraskning till alla deltagare! Missa inte det!

 

WordPress Meetup

WordPress är det största bloggverktyget. Och med alla plugins är det mer än bara ett kraftfullt bloggverktyg, det är ett CMS också. På Binerobloggen är vi vänligt inställda till WordPress, vi skriver vår egen blogg i WordPress av goda skäl. Dessutom ingår det en one-click-installer för WordPress i alla våra webbhotell-konton. Det är naturligt för oss att sponsra WordPress Meetup på Elite Grand Hotel i Norrköping (läs mer och anmäl dig här), nu på fredag den 25 Maj. Bland talarna finns många starka namn till exempel Thord Daniel Hedengren/@tdh, Nikke Lindqvist/@nikkelin, Mattias Pihlström/@brightstepceo med flera som under Urban Lindstedts/@urbanl:s moderering ska gå igenom WordPress mysterier. Binero inte bara sponsrar, utan kommer också här att finnas på plats med en överraskning till deltagarna.

 

Binero <3 Meetups

Erik, marknadsansvarig på Binero motiverar sponsringen så här: På Binero har vi de senaste åren sponsrat fler sociala media-sammanhang och forum, Geek Girl Meetups, WP-Girls, WPSupport.se, 24hr business camps, med mera  än något annat webbhotell. Dels för att våra kärnkunder finns här, dels för att vi är ett entreprenörsdrivet och –ägt företag som vill stötta entreprenörskap i alla former.

Webben i all ära – det finns inget som slår intensiteten och (oftast) glädjen i att träffa kunder, partners och geeks IRL.

Finns det flera sammanhang du tycker Sveriges vänligaste webbhotell ska stödja? Lägg en rad härnedan! :)


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.