Hedersomnämnande

  • PUSHA

Loreens segeruppträdande

I förrgår korades vinnarna i Bineros Eurovision-tävling. Alla bidrag vi fick in var bra. Juryn hade oerhört svårt att välja ut vinnarna. Vi har läst alla bidrag och det var faktiskt inte ett enda som vi inte tyckte om på något sätt. Några tävlande hade dessutom, mycket stilfullt, i sina mail till oss lagt till trevliga rim om hur bra Binero är. Vi är inte immuna mot smicker. Men i slutändan var det poemets kvalité och hur väl den tävlande följt instruktionerna som fällde avgörandet.

Vissa av bidragen tilltalade oss särskilt mycket, men kunde inte tilldelas någon vinst eftersom de inte följt alla instruktioner.

Instruktionerna var följande:

1. Skriv ett kort poem om varför din favoritlåt i Eurovision är bäst (eller varför Eurovisionstävlingen är pest). Minst 3 men max 5 rader. Låtarna finns här.

2. Publicera poemet på din blogg eller hemsida, tillsammans med en länk till denna bloggpost, publicera senast kl 12.00 den 29 maj, och gilla Bineros sida på Facebook (alltså inte statusuppdateringen med blogglänken) . Maila för säkerhets skull marknad@binero.se och berätta var vi hittar ditt tävlingsbidrag.

Många hade skrivit briljanta poem, men missat en eller två av de saker vi hade satt som villkor för deltagandet. Egentligen förtjänar alla deltagande ett hedersomnämnande, tyvärr har vi inte riktigt utrymme för det. Men, eftersom delar av Bineros tävlingsjury är lite svaga för limerickar vill vi särskilt nämna en tävlande som skrev fantastiskt bra, men tyvärr inte fick plats på prispallen.

Det var ett gäng gummor i Azerbaijan
som för hembakat bröd och party brann.
After the votin’
They called Mr. Putin:
- Med en bulle i ugnen, vi vann!

Anna Sundqvist, vi måste belöna detta poem på något sätt ändå. Därför skickar vi dig ett GeekGirlMeetup-örngott. Sov gott på det!

Genial text förtjänar genial kudde


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.