Jubileum, små grodorna, dk-domäner och sommarkampanj

  • PUSHA

Sommar, sol och bad. Många går på semester och förbereder sig för att fira midsommar. Hos Binero lyser flitens lampa, trots årstiden och det vackra vädret. Igår den 20/6, startade vår sommar- och jubileumskampanj. Vi har lite nya funktioner, och jobbar för att ytterligare förbättra våra tjänster.

Så här dagen före midsommarafton vill vi på Binero passa på att önska alla våra läsare en glad midsommar, och samtidigt informera lite om saker som hänt och pågår, bl.a. vad det är för kampanj, hur vi har öppet under midsommarhelgen och några nya tillägg till vår b’Easy Sitebuilder.

 

Jubileumskampanjen

För tio år sedan grundade vår VD, Anders Aleborg, ett webbhotell under namnet Aleborg Solutions. För fem fantastiskt framgångsrika och spännande år sedan utvecklades det till att bli Binero. Som verksamhet har vi alltså funnits i tio år, men som bolag i fem. Därför rivstartar vi jubileumsfirandet med att i ett första skede i en sommarkampanj ge våra domänkunder och andra chansen att testa webbhotell hos oss för endast 5 kr per månad första året. Dessutom börjar vi nu sälja .dk-adresser. Dessa kan man köpa genom att gå in här och följa instruktionerna, eller via kontrollpanelen om man redan har ett konto hos Binero.

Jubileumsfirandet fortsätter under året med förbättringar och nyheter för våra kunder.

 

b’Easy Sitebuilder

I b’Easy har det tillkommit några applikationer. Det som tillkommit är en Sitemap, en Sidsök och en Google+-knapp.

En Sitemap-applikation gör att alla undersidor kopplas direkt till förstasidan i en katalogstruktur. Detta underlättar för Google och andra sökmotorer att indexera sajten. På så sätt blir den lättare och snabbare att söka på. En Sitemap underlättar också för besökare att navigera på sidan. En guide hittar du här.

Sidsök-applikationen är precis vad den heter. Den gör det möjligt för dina besökare att snabbt hitta det de letar efter på din sajt. Här finns en guide för applikationen.

Appen för Google+ gör det möjligt för dina besökare att lägga + på ditt material, vilket kan förbättra dina placerar i sökresultaten hos Google. Appen skapar en enkel knapp.

 

Midsommar

Precis som alla andra kommer vi på Binero att fira midsommar. Men vi stänger inte för det. Vi justerar bara öppettiderna lite grand så att alla (utom vår 24/7 driftjourstekniker) ska hinna med “Små grodorna”, med mera.

Midsommarafton håller vi öppet som en lördag, d.v.s. kl 10 – 15.

Midsommardagen och söndag håller vi öppet som vanligt på helger, d.v.s. 10 – 15.

Dessa tider finns vår grymma support beredd att hjälpa dig med vad som behövs!

 

Från oss här på Binero till alla våra läsare och nuvarande och framtida kunder: En riktigt glad midsommar!

 

Bilden hämtad från: Flickr/Bjaglin


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.