Tips & Tricks för WordPress –– del 2/4

  • PUSHA

WordPress Hacks, Tips & Tricks | Binero HostingFörra veckan publicerade vi på Binero den första delen i den här serien om tips och tricks för WordPress. I den här andra delen ska ni få ännu mer tips om hur man kan förbättra och förädla en WordPress-blogg och göra den mer intressant. Alla WordPress-bloggare vet att det finns en mängd olika funktionalitet att tillgå i form av plugins men om man vill skapa en unik blogg får man jobba lite för det. Du har säkert sett andra bloggare som har funktioner som du har undrat över; “Hur har de gjort det där?” I den här serien ska vi tipsa om lite ovanligare tricks och hacks – så att även din blogg kan få sticka ut ur mängden och bli en besöksmagnet.

Vi har sökt igenom webben efter de bästa hacksen, tricksen och tipsen och har sammanställt länkarna i den här artikelserien.

Njut av de 15 länkarna i den här andra delen av vår nya serie (del 3 av 4 publiceras nästa vecka).

WordPress Hacks, Tips & Tricks | Binero Hosting

Hacks, Tips och Tricks – Länkar

16. 13 sajter för bra WordPress-hacks, -tips och -manualer

17. Bygg en bättre blogg på 31 dagar

18. WordPress, Disqus och Spam

19. WordPress Cheat Sheets

20. Använd kategorier och etiketter som nyckelord

21. Förbättra dina titeltaggar i WordPress

22. Hämta in information från andra sajter direkt till din blogg

23. Bra widgets för din WordPress-blogg

24. Jobba med WordPress Short Codes på rätt sätt

25. Redigera din RSS-ström

26. 20+ manualer för dig som vill skapa din egen WordPress-layout

27. Ändra din WordPress-hemsidas utseende själv

28. Skapa tumnaglar till varenda post

29. Designa din egen Error 404-sida

30. Skilj på kommentarer och Pingbacks/Trackbacks

Där hade vi nu de 15 senaste tipsen och tricksen vi på Binero har letat upp på webben åt dig. Klicka på länkarna och se om du hittar något matnyttigt för just din blogg. Du kommer åtminstone att lära dig mer om WordPress när du gör det.

Binero har en mängd egna resurser både för grundläggande och mer avancerat tricksande med WordPress. Bland annat har vi en WordPress-skola i delar 12 och 3. Dessutom har vi instruktionsfilmer, inte mindre än åtta stycken, som du hittar här: 1. WordPress One-Click-installer2. Sökbarhet3. WordPress som hemsida snarare än blogg4. Välja tema5. Ändra bakgrund och sidhuvud6. Akismet – din antispamvän7. Flera skribenter till samma blogg och 8. WordPress-statistik med Google Analytics.

Vi stöttar också den stora svenska WordPress-sajten WP-support så mycket vi kan.

Nästa del i serien publicerar vi nästa vecka.

Har du egna tips eller tricks du vill dela med dig av? Berätta gärna i kommentarerna.


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.