Tips & Tricks för WordPress

  • PUSHA

WordPress Hacks, Tips & Tricks | Binero HostingVi på Binero gillar att tipsa våra kunder och läsare om hur ni kan förbättra er WordPress-blogg och göra den mer intressant. Därför tänkte vi dra igång en serie i fyra delar med lite länkar till bra hacks, tips och tricks på webben. Alla WordPress-bloggare vet att det finns en mängd olika teman med olika funktionalitet men om man vill skapa en unik blogg får man jobba lite för det. Du har säkert sett andra bloggare som har funktioner som du har undrat över; “Hur har de gjort det där?” I den här serien ska vi tipsa om lite ovanligare tricks och hacks – så att även din blogg kan få sticka ut ur mängden.

Vi har sökt igenom webben efter de bästa hacksen, tricksen och tipsen och har sammanställt länkarna i den här artikeln.

Njut av de första 15 länkarna i vår nya serie (del 2 av 4 publiceras nästa vecka).

WordPress Hacks, Tips & Tricks | Binero Hosting

Hacks, Tips och Tricks – Länkar

1. 11 sätt att skapa en mobilvänlig blogg

2. 25 extremt bra tips för din WordPress Functions-fil

3. 4 enkla sätt att snabba upp din WordPress-blogg

4. Lägg till en Favicon

5. Breadcrumbs till din WordPress-blogg

6. WordPress tips & tricks för nybörjare

7. Skapa ett WordPress Child-tema med ett klick

8. 9 plugins som gör att din WordPress-blogg tickar på utan dig

9. Skapa en multiblogg i WordPress

10. Hur skicka en WordPress-sitemap till Google, Bing och Yahoo

11. Installera Google Analytics på din WordPress-blogg

12. Skapa en webbshop enkelt med WordPress

13. Gör din egen plugin till WordPress

14. Kommentarer, Trackbacks och Pingbacks

15. Redigera ‘loopen’ i ditt WordPress-tema

Så, det var de första av de 60 tipsen och tricksen vi på Binero har letat upp på webben åt dig. Klicka på länkarna och se om du hittar något matnyttigt för just din blogg. Du kommer åtminstone att lära dig mer om WordPress när du gör det.

Binero har en mängd egna resurser både för grundläggande och mer avancerat tricksande med WordPress. Bland annat har vi en WordPress-skola i delar 1, 2 och 3. Dessutom har vi instruktionsfilmer, inte mindre än åtta stycken, som du hittar här: 1. WordPress One-Click-installer, 2. Sökbarhet, 3. WordPress som hemsida snarare än blogg, 4. Välja tema, 5. Ändra bakgrund och sidhuvud, 6. Akismet – din antispamvän, 7. Flera skribenter till samma blogg och 8. WordPress-statistik med Google Analytics.

Nästa del i serien publicerar vi nästa vecka.

 

Har du egna tips eller tricks du vill dela med dig av? Berätta gärna i kommentarerna.


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.