Tips & Tricks för WordPress –– del 4/4

  • PUSHA

WordPress Tips, Tricks & Hacks | Binero HostingFörra veckan publicerade vi på Binero den tredje delen i den här serien om tips och tricks för WordPress (den första delen och andra delen hittar du här). Men den här veckan blir det ännu mer tips om hur man kan förbättra en WordPress-blogg och göra den mer intressant och besöksvänlig. Alla WordPress-bloggare vet att det finns en mängd olika funktionalitet att tillgå i form av plugins men om man vill skapa en unik blogg får man jobba lite för det. I den här serien har vi finkammat nätet för att kunna tipsa om lite ovanligare tricks och hacks – så att även din blogg kan få sticka ut ur mängden och bli en besöksmagnet. Det förtjänar den.

Vi har sökt igenom webben efter de bästa hacksen, tricksen och tipsen och har sammanställt länkarna i den här artikelserien. Resultatet är en diger samling länkar som kan ge dig kunskaper utöver det vanliga om WordPress, och en blogg som skiljer sig från mängden.

 

Nog pratat – här kommer de 15 sista länkarna i den här artikelserien.

WordPress Tips, Tricks & Hacks | Binero Hosting

Hacks, Tips och Tricks – Länkar

46. Tricksa med WordPress med dessa 5 plugins

47. Ge din WordPress-blogg superkrafter

48. Snabba upp din WordPress-blogg ännu mer

49. 20 tips till en bättre WordPress-blogg

50. Konfigurera WP Super Cache med CDN

51. Dessa plugins måste du ha på din WordPress-blogg

52. Nyttiga WordPress Tips & Tricks

53. Optimera din WordPress-blogg

54. Mer trafik på kortast möjliga tid

55. Häftiga tips och tricks för WordPress

56. Följ EU-reglerna för cookies med den här pluggen

57. 10 smarta pluggar för att bygga ditt eget community

58. Tutorials i massor för WordPress

59. Skapa relationer med WordPress

60. Börja sälja prylar – skaffa eStore till WordPress

Under vårt letande på webben efter matnyttiga länkar har vi samlat ihop ganska många. Totalt sextio länkar har vi valt att lyfta fram i den här serien. Vi hoppas du får glädje av några i bygget av din blogg. Du kommer åtminstone att lära dig mer om WordPress när du går igenom dem.

Binero har en mängd egna resurser både för grundläggande och mer avancerat tricksande med WordPress. Bland annat har vi en WordPress-skola i delar 12 och 3. Dessutom har vi instruktionsfilmer, inte mindre än åtta stycken, som du hittar här: 1. WordPress One-Click-installer2. Sökbarhet3. WordPress som hemsida snarare än blogg4. Välja tema5. Ändra bakgrund och sidhuvud6. Akismet – din antispamvän7. Flera skribenter till samma blogg och 8. WordPress-statistik med Google Analytics.

Vi stöttar också den stora svenska WordPress-sajten WP-support så mycket vi kan.

Har du egna tips eller tricks du vill dela med dig av? Berätta gärna i kommentarerna.


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.