Lediga jobb: Supportstjärnor till Sveriges bästa webbhotell

  • PUSHA

Binero är ett växande företag med många kunder att ge service åt. Vi har dessutom ambitionen att alltid vara Sveriges bästa och vänligaste webbhotell, med den grymmaste supporten. Vi söker nu mer personal för att stärka vår support.

Att jobba hos oss ställer krav på att klara ett högt tempo utan att tappa serviceviljan. Vi finns för våra kunder. Men jobbet är också roligt, omväxlande och stimulerande. Vi tar hand om vår personal och är måna om att ha ett bra team som trivs ihop. Det gynnar våra kunder och det gynnar oss.

 

Bli en av oss!

Just nu söker vi personal till vår supportavdelning, av två olika sorter. Vi behöver dig som…

  • gillar att hjälpa människor, och kan göra detta via e-post, telefon och chatt
  • uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • vet hur man sätter upp och använder hemsidor, FTP, e-postkonton och databaser
  • kan hantera dns:er
  • har koll på ASPASP.NET och PHP
  • snabbt lär dig nya saker

Meriterande är om du jobbat med teknisk support tidigare och om du har erfarenhet av webbhotell, som kund eller leverantör, är det särskilt intressant för oss. För könsfördelningens skull ser vi det som ett plus om du är tjej.Viktigast av allt är dock att du har en egen drivkraft,  att du kan ta för dig och gärna lär dig nya saker.

… men vi söker också dig som kan det ovanstående men som dessutom är sugen på mer säljande uppgifter.

Vi…

- är ett tio år gammalt stabilt, mycket snabbväxande bolag med fullt fokus på att rekrytera, behålla och utveckla de bästa människorna.

– arbetar på plats i nya lokaler med utsikt på elfte våningen i Kista One-huset, marknadens bästa spelkonsoler, en kaffemaskin som får en Barista att säga “mamma mia!” och en ständigt välfylld läskkyl.

– deltar med personal i en rad roliga event per år, såväl interna som externa

– erbjuder separat sjukvårdsförsäkring, pensionsförsäkring samt gymkort

 

Livet på Binero

På Binero jobbar vi i högt tempo. Vi har många kunder som alla förväntar sig en hög nivå av service från oss. Ärendena är många och skiftande, kunderna kan behöva hjälp med både högt och lågt. Det innebär också att vi aldrig har tråkigt, och att det för rätt personer finns goda möjligheter att utvecklas inom företaget.

Vill du ge service, ha roligt på jobbet och tillhöra ett grymt supportgäng? Då vill du jobba hos oss! Sök redan idag!

I tjänsten ingår även arbete på kvällar och helger enligt löpande schema.

Känner du att detta är för dig?  Då vill vi träffa dig!  I ett första steg ber vi dig skicka över ditt CV via e-post till jobb@binero.se. Sätt “Supporttekniker” som ärende på ditt brev så kontaktar vi dig snarast.


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.