Världen är binerogrön: Vinnarna!

  • PUSHA

Fototävlingen på Facebook, “Världen är Binerogrön” avslutades igår. Många bilder på temat har inkommit, alla bra, men vissa lite extra vassa. Vi på Binero har inte haft det lätt att bedöma vilken bild som förtjänar förstaplatsen och en Samsung Galaxy tab 2.

Vi har fått in bilder i precis rätt nyans, bilder som varit riktigt roliga, vackra bilder, hejdlöst publikfriande bilder och vi önskar vi kunde belöna dem alla. Bered dig på att bli förundrad över hur mycket idéer folk kan få. Efter den här tävlingen är åtminstone vi på Binero benägna att utropa att världen faktiskt ÄR binerogrön!

 

Så här har tävlingen gått till

Reglerna har sett ut enligt följande:

Priser:
1:a pris – En surfplatta. Samsung Galaxy tab 2, 7″ WiFi.

2:a pris – Ett års gratis webbhotell, Bineros privatpaket

3:e pris – En Binero t-shirt + 2 st biobiljetter

Så här skulle man göra för att delta: Posta en bild du själv tagit, behandlat och har rättigheterna till på temat “Världen är Binerogrön” till Bineros tävlingsevent på Facebook. Gilla-markera Binero och följ vår feed på Facebook för att se veckans favorit och utvalda finalister. Den 10 september kl 12.00 är deadline och dagen därpå, den 11 september tillkännager och hyllar vi vinnarna.

Kvalitet, kreativitet och humor har varit våra viktigaste bedömningskriterier. Allt på temat “Världen är Binerogrön” förstås. Gilla-markeringar har också inverkat på bedömningen.

Binero äger rätt att publicera bidrag på Binero.se, blogg.binero.se samt på Bineros sida på Facebook, dock inte sälja bilden vidare.

Regler:
Max tre (3) bidrag per tävlande.
En tävlande vinner bara en gång.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tävlingen pågår till den 10 september.
Enväldig jury är Bineros marknadsavdelning, assisterad av respektive bilds gilla-markeringar.
Anställda på Binero och branschkollegor äger ej rätt att delta.

 

Vinnarna

Varje vecka har vi utsett en finalist och ett hederspris. De bilderna har vi publicerat löpande här i bloggen och i Facebook-eventet ligger alla tävlingsbidrag. Idag har det blivit dags att av dessa finalister utse en trio slutliga vinnare!

Bilden som inleder denna bloggpost är förvisso binerogrön, men utom tävlan eftersom den är tagen och upplagd av vår VD tillika grundare Anders Aleborg.

På tredje plats kommer Camilo Troitino som vinner en Binerotröja och 2 biobiljetter, gratulerar!

På andra plats Micke Pettersson med det allseende bineroögat, hurra!

Vinnaren, som får surfplattan från Samsung är Anita Stenmark, stort grattis!

Camilo Troitino

Micke Pettersson

Anita Stenmark

Vi tackar alla som deltagit i vår tävling och hoppas att ni följer oss i sociala medier, för vem vet när det blir en ny tävling?


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.