6 coola WordPress tips

  • PUSHA

WordPress Tips | Binero HostingWordPress är en väldigt flexibel blogg-/hemisdesplattform med massor av möjligheter. För en vanlig användare räcker ofta den inbyggda funktionaliteten långt men kanske kommer du någon gång till en punkt då du vill utveckla funktionerna på din sajt. Det låter sig enkelt göras med hjälp av en myriad av tillägg (så kallade plugins). På WordPress.org finns massor av coola pluggar som gör din webbplats än mer funktionell. Det bästa är att 99% av dem är gratis. Dessutom går det snabbt och enkelt att installera majoriteten av dem. Du behöver alltså inte vara proffs för att lägga till funktioner. Vi på Binero tänkte tipsa dig om några coola tillägg.

 

1. AntiVirus för WordPress

Håll hackarna borta och installera ett fantastiskt bra antivirusskydd till din WordPress-blogg. AntiVirus håller koll på det mesta åt dig och ser till att hålla din installation virusfri. Du lär dig snabbt hur tillägget fungerar och installationen går snabbt och smidigt. Snart kan också du sova lugnt om nätterna.

 

2. WP-Insert

Lägg till vad du vill på dina sidor och inlägg med det här tillägget. Du kan lägga till dina egna annonser med full funktionalitet, egen kod, ändra i dina layouter och en rad andra coola saker när du har installerat WP-Insert. Tillägget kräver lite inlärning men sedan går allt oftast med ett eller ett par klick.

 

3. WP Minify

Installera det här tillägget och du kan klippa laddningstiderna på din blogg/hemsida rejält. Ofta gör din blogg en massa databasanrop och laddar en rad skript flera gånger i onödan, då är det bra att installera WP Minify. Tillägget kapar bort onödiga anrop och slimmar skriptanvändningen för att därigenom göra din blogg mycket snabbare. Lätt att installera och använda.

WordPress Tips | Binero Hosting

Tricksa runt med din WordPress-installation – vi på Binero visar dig hur.

 

4. WordPress Shadows

Nu kan också du få snygga skuggor på dina bilder och citat. Tillägget WordPress Shadows skapar otroligt fina skuggor och är lätt att installera och använda. Dina besökare kommer att få ett helt annat intryck av din blogg när du har installerat den här pluggen.

 

5. PhotoSmash Galleries

Skapa snygga gallerier av bilder i vilket inlägg som helst, eller på en sida också för den delen. Låt dina användare också ladda upp bilder till galleriet. En snygg plugg som ger dig nya möjligheter som bildtävlingar, gallerier från besökare och annat kul. Kräver lite inlärning av dig som installerar pluggen men sedan går allt som en dans.

 

6. Broken Link Checker

Det här är en utmärkt plugin som kontrollerar din blogg och talar om för dig om det finns icke fungarenade länkar på den (fungerar också på bilder). Den som har letat efter brutna länkar i en någorlunda välfylld blogg kommer att uppskatta den här pluggen. Installationen går i ett nafs och du kan börja använda tillägget direkt utan inlärningskurva.

Vi hoppas att tipsen ovan ger dig lite inspiration att börja utveckla din blogg/hemsida. Det finns massor av tillägg till WordPress och vi på Binero kommer att fortsätta tipsa dig om de bästa och mest intressanta här i vår blogg.

 

Har du erfarenhet av något av ovanstående plugins? Eller förslag på andra? Kommentera gärna nedan!


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.