Mindre webmailuppdatering

  • PUSHA

Vi gjorde den tredje september en större uppdatering av vår webmail (går att läsa mer om här) som bland annat innefattade ett helt nytt tema, regelhantering och förändringar i kalender och adressbok. Nu har ytterligare två versioner av Roundcube släppts (främst innehållande bugg- och säkerhetsfixar), och vi har nu uppdaterat vår mjukvara från version 0.8.0 till 0.8.2.

Utöver detta har vi åtgärdat en del buggar i teman och plugins – samt gjort en förändring i hur huvudmenyn ligger i mailboxvyn. Dessa uppdateringar och förändringar är något som i huvudsak kommit in via förslag och buggrapporteringar ifrån kunder och vi är fortsatt väldigt tacksamma för den hjälp och respons vi får.

Fortsätt gärna maila förslag på förbättringar och ev. buggrapporter till support@binero.se så kommer vi kolla på dessa löpande.


Bäst i test två år i rad - Internetworld

Rekommenderas av InternetworldVi är prisade för vår goda support, höga funktionalitet och kontrollpanel.